Думки. З чого вони плетуться у дивну павутину, мережу, канал до чого призводять?До шалу, істини, натхнення, відповіді чи навіть до смерті?

Їх  нескінченні потоки в голові, вони рояться, множаться, дифузно проникаючи у всі закутки свідомості. Ти, та й кожен з нас хто бодай на краплю здатен мислити відчуває весь тягар цих біжучих стрічок в нашій голові, котрий не зупиняється жодної хвилини.

Знайоме відчуття?

Я гадаю це кожному знайомо.

Найгірше з цього,мабуть, те, що будучи абстрактними вони творять нашу  реальність. Недарма ж є теорія того, що наша реальність- проекція нашої свідомості, а в нашій свідомості , як ми вже розуміємо є думки . Тоді все, що ми обдумуємо виливається в реальність та з розряду абстракції перетворюється у фізичний об’єкт, який можна відчути тактильно?! Думки страшна сила масового ураження , якщо націлена з біонегативним посилом , бо в цьому випадку ми ж самі і розкладємо свою реальність розщепимо її на протони й атоми та знищемо все зіштохнувши все у ядерному реакторі нашої свідомості.Моторошно?

Що правда, коли ми поглянемо на  світлу сторону медалі думки матеріалізуються ,а отже ми здатні керувати своїм життям і подіями в ньому напрвленими на покращення?

Це занадто спірне питання в якому необхідно розібратись. Для цього необхідний час і практика по використанню інструменту думок  з певною метою.Тобто необхідно примусити їх працювати на себе гадаєте це можливо?